sâmbătă, 8 august 2009

Confort asigurat de aparatele frigorifice BOSCH

Sistem electronic LCD-Touch-Premium

Integrat în sticla
Combinaţia între frumuseţe si funcţionalitate. Acţionare din exterior, printr-o singura apasare uşoara cu degetele: vizibil, igienic şi uşor de curaţat. Sistem electronic LCD-Touch integrat în sticla.

Sistemul NoFrost

Nu mai dezgheţaţi niciodata aparatul şi economisiţi timp. Dezgheţarea manuala greoaie a
congelatorului, care necesita mult timp, este de acum de domeniul trecutului. Astfel, consumul de energie electrica este menţinut constant la un nivel redus. Cu ajutorul unui ventilator aerul cald şi umed din interior este direcţionat catre un vaporizator central. Acolo, aerul este racit. Umezeala se depune pe vaporizator şi bruma rezultata este dezgheţata regulat. Aerul rece şi uscat este distribuit uniform cu ajutorul unui ventilator în interiorul aparatului. Apa rezultata se scurge printr-o conducta de evacuare într-un recipient special, deasupra compresorului.

Pizza-Box cu sistem de preparare a cuburilor de gheaţa

Sertar pentru Pizza cu sistem integrat pentru prepararea gheţii, pentru un confort sporit. Sistem ideal de depozitare şi organizare a cutiilor de pizza, plus un sistem integrat de preparare a cuburilor de gheaţa, care sunt disponibile imediat într-un sertar separat. Sertar special pentru Pizza, plus un recipient integrat pentru cuburile de gheaţa.

Mod Eco
Cel mai economic mod de funcÅ£ionare - posibil printr-o singura apasare de buton. Cea mai economica setare automata disponibila. Prin activarea „Modului Eco” aparatul este întotdeauna
reglat la cea mai eficienta temperatura. ÃŽn frigider + 8 ºC ÅŸi în congelator – 18 ºC. Reglarea electronica a temperaturii Cea mai moderna tehnologie de reglare a temperaturii. Vei fi întotdeauna sigur ca ai ales cel mai economic mod de funcÅ£ionare. CombinaÅ£iile premium frigider-congelator dispun de cea mai moderna tehnologie de reglare ÅŸi control, care permite setarea exacta a temperaturii dorite ÅŸi asigura astfel cel mai mic consum de energie electrica.

Postări populare

Comentarii si pareri de pe forumul Incorporabile Premium

Comentarii pe Incorporabile Premium