luni, 10 octombrie 2016

Whirlpool AKZM 8660 IX

Gama Absolute Gallery de la Whirlpool seteaza noi standarde privind raportul foarte bun calitate pret. Practic producatorul american de electrocasnice propune un cuptor incorporabil electric multifunctional, complet, cu sistem de autocuratare pirolitic  si suporti telescopici pentru tavi in jurul pretului de 1700-1900 de lei. Gama Absolute Gallery va acapara mare parte din segmentul middle a pietei de cuptoare incorporabile din Europa. Preturi foarte bune si caracteristici tehnice aproape complete, cam aceasta pare sa fie ingredientele propuse de Whirlpool pentru gama Absolute Gallery.
Desi recunosc ca nu am fost un mare fan Whirlpool, aceasta gama ma face sa recunosc ca Whirlpool isi va castiga foarte multi utilizatori. Whirlpool AKZM 8660 IX are 16 functii, care sunt suficiente pentru a prepara aproape orice fel de aliment ce poate fi gatit la un cuptor electric multifunctional. Totodata volumul de 73 de litri, clasifica Whirlpool AKZM 8660 IX in categoria celor mai mari cuptoare incorporabile de pe piata. Pentru informatii complete privind diferentele dintre sistemele de autocuratare, va recomandam articolul Diferenta dintre autocuratarea catalitica si piroliza.


Suportii telescopici pe doua nivele sunt si ei foarte utili si fac ca Whirlpool AKZM 8660 IX sa fie mai usor de utilizat. Sistemul de racire este si el foarte ingenios amplasat, in partea superioara a cuptorului si nu intre panoul electronic de control si usa, asa cum se intampla la modelele mai vechi de cuptoare incorporabile electrice multifunctionale. 


Display-ul cu control central este foarte intuitiv,, partial touch control, mai ales pentru a selecta foarte usor retetele. Inoxul este tratat antiamprentare, iar sticla termorezistenta este si ea foarte usor de intretinut. Design-ul este unul modern care face ca Whirlpool AKZM 8660 IX sa fie usor integrabil in contextul unei bucatarii moderne, chiar si high tech. Toate acestea la un pret mediu, accesibil, Whirlpool AKZM 8660 IX fiind in acest moment unul din cele mai bune cuptoare, daca nu cel mai bun, din punct de vedere al raportului calitate pret, pentru un cuptor incorporabil electric multifunctional cu piroliza. Whirlpool are in gama sa un numar foarte mare de plite incorporabile, fie ele pe inox sau pe sticla neagra, care se pot asocia cu succes cuptorului Whirlpool AKZM 8660 IX si un numar decent de hote incorporabile.

In concluzie Whirlpool AKZM 8660 IX este un cuptor pe care Incorporabile Premium il recomanda pentru cei interesati de un model cu autocuratare pirolitica, cel mai eficient sistem de autocuratare si care este la un pret foarte competitiv. Pentru informatii detaliate privind criteriile complete de alegere ale cuptorului incorporabil, va recomandam articolul Criterii alegere cuptor incorporabil.

Postări populare

Comentarii si pareri de pe forumul Incorporabile Premium

Comentarii pe Incorporabile Premium