joi, 23 decembrie 2010

MASINA DE SPALAT BOSCH WAS28743


Masina de spalat Bosch WAS28743 face parte din gama Logixx 8VarioPerfect care asigura rezultate perfecte de spalare cu un consum redus de resurse. EficienÅ£a energetia A-30% consum redus cu 30% (doar 0,13 kWh/kg) faÅ£a de cea mai redusa valoare a clasei de eficienÅ£a A (0,19 kWh/kg). Capacitatea maxima de incarcare a acestei masini de spalat este de 8kg cu o viteza de centrifugare de 1400 - 400 rot/min.

Va recomandam articolul de prezentare a uneia din cele mai bune masini de spalat rufe din gama producatorului german de electrocasnice, din punct de vedere al raportului calitate pret, BOSCH WAT28460BY.

Masina de spalat Bosch was28743 detine un sistem automat Anti-pete cu 16 opţiuni de selectare a petelor si VarioPerfect opţiuni pentru programe mai rapide sau cu consum de energie redus, cu pastrarea rezultatelor perfecte la spalare.

Din punct de vedere al confortului si al sigurantei masina de splat Bosch was28743 are cea mai economica şi silenţioasa tehnologie de motorizare, stabilitate sporita şi nivel de zgomot scazut.
Aceasta masina detine si un sistem pentru controlul eficient al consumului de apa, senzor pentru optimizarea consumului de apa.

Pentru informatii complete privind criteriile de alegere ale masinii de spalat rufe, va recomandam articolul Criterii alegere masina de spalat rufe.

4 comentarii:

Jilav Sorin spunea...

Arata foarte bine masina dar este si foarte scumpa, chiar si pentru o masina de spalat rufe bosch

Chivulescu Mihaela spunea...

Aceasta masina are si program scurt de spalare de 30 de minute?

Andrei Iorga spunea...

Masina asta de la BOSCH e foarte tare. Am vazut-o intr-un magazin de electrocasnice din Unirii si are comenzi touchscreen

Adi spunea...

Bosch au facut mereu masini de spalat bune

Postări populare

Comentarii si pareri de pe forumul Incorporabile Premium

Comentarii pe Incorporabile Premium