joi, 23 decembrie 2010

Noua gama de masini de spalat BOSCH



Noua gama de masini de spalat rufe BOSCH s-a lansat anul acesta in Europa, urmand a intra in curand si pe piata interna de profil.


Pe langa avantajele gamelor anterioare, ale caror beneficii erau data de sisteme si programe de asistenta in timpul spalarii cum ar fi ActiveWater ce permitea gestionarea inteligenta a volumului de apa consumat prin intermediul a 2 senzori-unul de nivel respectiv de debit, noua gama mai ofera utilizatorilor un tambur numit Wave Drum ce ofera o spalare mai delicata, prin prisma calitatii si finetii suprafetei tangente cu rufele si in acelasi timp o distributie egala a apei si detergentului in interiorul tamburului.


Un alt avantaj vine din punct de vedere al igienei, intrucat pe noile modele, BOSCh propune un sertar de detergent cu autocuratare.

Deasemenea, noile masini de spalat rufe BOSCH sunt mai silentioase, cu ajutorul unor amortizoare de vibratii si a pozitionarii centrale a motorului, pe axul vertical al tamburului, permitand o apropiere a centrului de inertie fata de centrul de masa al masinii de spalat

Pentru informatii complete privind criteriile de alegere ale masinii de spalat rufe, cititi articolul Criterii alegere masina de spalat rufe.

2 comentarii:

Iroti Angela spunea...

Unde as putea gasi un manual de utilizare pentru o masina wlx 20460 de la bosch? pe cine ar trebui sa contactez pentru ca am primit masina fara maunal de utilizare in limba romana.

Popa Cristian spunea...

Tamburul este din inox la aceasta masina de spalat de la bosch?

Postări populare

Comentarii si pareri de pe forumul Incorporabile Premium

Comentarii pe Incorporabile Premium