vineri, 24 august 2018

Păreri despre combina frigorifică Candy CSSM 6182XH

SEGMENT PIAȚĂ, VARIAȚIE PREȚ Candy CSSM 6182XH

Combina frigorifică Candy CSSM 6182XH face parte din gama de aparate frigorifice a producătorului de electrocasnice, prețul variază între 1500 și 1900 de lei.     

Dacă citiți acest articol de pe tabletă sau telefon mobil vă recomandăm să rotiți dispozitivul pentru a putea vedea evaluarea produsului pentru fiecare criteriu.   

RAPORT CALITATE PREȚ Candy CSSM 6182XH

PERFORMANȚE FRIGORIFICE Candy CSSM 6182XH

VOLUM Candy CSSM 6182XH

COMPARTIMENTARE Candy CSSM 6182XH

DESIGN Candy CSSM 6182XH

FIABILITATE Candy CSSM 6182XH

EVALUAREA COMBINEI FRIGORIFICE Candy CSSM 6182XH

Mai jos găsiți evaluarea făcută de Blog Electrocasnice, ținând cont de principalele criterii de alegere pentru o combină frigorifică, precum și principalele caracteristici de care să țineți cont atunci când alegeți o combină care să se potrivească nevoilor voastre:
Candy CSSM 6182XH

Prețurile la care puteți cumpăra acest model de la principalele magazine de electrocasnice:

                

Raport Calitate Preț              ★★☆☆☆

Raportul calitate preț este dat în principal de câteva caracteristici obligatorii pentru ca o combină frigorifică să fie considerată bună. Principalele criterii la alegerea unei combine frigorifice sunt date de necesitățile utilizatorului. În primul rând contează calitatea răcirii, apoi capacitatea și nu în ultimul rând design-ul, astfel încât combina să se integreze perfect în contextul bucătăriei dumneavoastră.

În ceea ce privesc performanțele tehnice, este foarte important ca aparatul frigorific să aibă o clasă climatică cât mai bună, acest lucru influențând semnificativ calitatea răcirii, având în vedere că vorbim de un agent frigorific mai puțin performant decât freonul, în cazul aparatelor frigorifice casnice, singurii agenți frigorifici agreați fiind izobutanul R600, respectiv R600A. Cel de-al doilea este mai pur și prin urmare mai eficient și se folosește cu precădere în cazul combinelor frigorifice premium sau dacă combina are compresor SECOP DANFOSS. Cea mai bună clasă climatică este SN/T.

Clasa energetică este mai puțin importantă pentru aceasta categorie de produse. O combină frigorifică are un consum anual de aproximativ 300kW.

Acum diferențele de brand, influențează și ele bineînțeles prețul. Dacă ar fi să facem un top al producătorilor de combine frigorifice, recomandările noastre sunt următoarele:
  1.  Miele
  2.  Siemens, AEG
  3.  Electrolux, Bosch, Teka, Franke
  4.  Whirlpool, Beko, Samsung, Hotpoint, 
  5.  Hansa, Zanussi, Arctic, Pyramis

    Performanțe frigorifice                    ★★☆☆☆

    Performanța unei combine frigorifice este dată de clasa climatica și de capacitatea de congelare. Aici ne referim la compresoare, dar și la calitatea materialelor din care sunt făcute. Cele mai bune compresoare sunt cele inverter, iar ca branduri de compresoare Danfoss, Samsung, ACC (sisteme dinamice). 

    O altă caracteristică privind performanțele tehnice este dată de capacitatea de congelare, această capacitate de congelare fiind un indicator care ne spune indirect despre performanțele frigorifice. Recomandarea noastră este să optați pentru un aparat frigorific care are o capacitate de congelare cel puțin egală cu 8kg/24 de ore.

    Un alt criteriu important la stabilirea performanțelor frigorifice este sistemul de răcire. Acesta poate fi static sau dinamic. Sistemul de răcire static sau "dezghețare automată" este mai puțin eficient decât sistemul de răcire dinamic sau "no frost", având dezavantajul că utilizatorul trebuie să decongeleze o dată la 6 luni partea de congelator.


    Volum                                   ★★★☆☆

    În ceea ce privește volumul unei combine frigorifice, evaluarea acestuia se face în funcție de necesitățile utilizatorului. Dacă optați pentru o combină cu volum mare, recomandăm sistemul de răcire no frost. 


    Compartimentare                       ★★★☆☆

    Un alt criteriu de luat în calcul la alegerea unei combine frigorifice este compartimentarea spațiului. Este recomandabil să aveți un compartiment de 0 grade, sertare separate pentru legume și fructe și o posibilitate de de organizare a rafturilor cât mai mare. Sunt combine frigorifice care nu oferă posibilitatea mutării rafturilor pe verticală, sau aceasta este destul de limitată.

    Prezența compartimentului de 0 grade Celsius este foarte util. Acesta păstrează foarte bine alimentele ușor perisabile sau care au un miros puternic, cum ar fi brânzeturile sau peștele. Totuși prezintă și un dezavantaj, că reduce volumul cu aproximativ 15%.


    Design                                    ★★★☆☆

    Pe piață există două linii de design în care se pot încadra electrocasnicele. Dacă optați pentru o bucătărie modernă, electrocasnicele trebuie să urmărească aceeași linie. Dacă doriți o bucătărie retro, rustică, producătorii de electrocasnice pun la dispoziția utilizatorului și astfel de electrocasnice, electrocasnice care în general evită inoxul. 

    Seturile de electrocasnice rustice au dimpotrivă butoane retro și în general forme mai rotunjite, care să susțină vizual această intenție a designerului de produs. În general produsele retro sunt mai scumpe, având în vedere că există o piață mai mică, să spunem ușor exclusivistă, deși modelele premium cu design modern pot ajunge și la prețuri de 3, 4000 de euro.

    Fiabilitate                                                     ★★☆☆☆

    Fiabilitatea este în general relaționată cu calitatea și renumele producătorului, mai multe în acest sens am menționat mai sus, în criteriul Raport preț calitate.  




    SPECIFICATII TEHNICE
    Numar compresoare
    1
    Sistem racire Static
    Consum anual energie 268 kWh
    Clasa climatica ST
    Tensiune alimentare 230 V
    CARACTERISTICI GENERALE
    Tip incastrare
    Standard
    Suprafata Inox
    Deschidere usa Dreapta
    Eficienta energetica Clasa energetica A+ dintr-o gama de la A+++ la D
    Nivel zgomot 43 dB
    Volum net total 300 l
    Compartimente speciale Compartiment legume | fructe
    Accesorii incluse Suport pentru sticle
    Culoare Inox
    FRIGIDER
    Volum net frigider
    219 l
    Numar rafturi frigider 3
    Numar rafturi usi 4
    Sistem dezghetare frigider Automat
    CONGELATOR
    Volum net congelator
    81 l
    Numar compartimente 3
    Sistem dezghetare congelator Manual
    Capacitate de inghet / 24h 4 Kg
    DIMENSIUNI
    Latime
    60 cm
    Adancime 60 cm
    Inaltime 185 cm
    Greutate 61 Kg

    0 comentarii:

    Postări populare

    Comentarii si pareri de pe forumul Incorporabile Premium

    Comentarii pe Incorporabile Premium